Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
11 jul. Lid worden?
17 feb. Openingstijden paviljoen seizoen 2016
8 feb. Machtiging automatische incasso
2 nov. Informatie over tennistraining
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
DSC_0107.jpg
DSC_0105.jpg
DSC_0100.jpg
Meest recente foto's
Het nieuwe jeugdbeleid, de tussenstand
 Bart van der Veeken  Jeugd  2x gelezen
Het nieuwe jeugdbeleid, de tussenstand
 
Tijdens de ALV van 6 juni jl. heb ik de doelstellingen van het nieuwe jeugdbeleid toegelicht. We zijn inmiddels ruim vier maanden verder, dus wordt het hoog tijd om jullie op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen in de afgelopen periode en wat we de komende maanden gaan doen.
dinsdag 25 oktober 2016, 21:23 uur
Van de bestuurstafel…..
 Bart van der Veeken  Algemeen  3x gelezen

Beste leden van TVB,

Hierbij weer een bericht “van de bestuurstafel”.  Hiermee willen wij onze leden informeren over de thema's die we behandelen en de besluiten die we nemen in de bestuursvergadering.

Deze vergadering zijn we begonnen met een terugblik op de lustrumviering. Wij vonden het een zeer geslaagde dag, waarop jong en oud zich prima vermaakt hebben. Fijn om de betrokkenheid van onze leden te zien aan de grote opkomst bij dit evenement. Ook hebben we erg genoten van de huldiging van jubilarissen.

We bespreken ook een aantal technische zaken, zoals het professionaliseren van de internetverbinding. Nu zowel de pin, de kassa en de TV’s met digitale sponsoring en prijzenlijst hierop draaien blijkt de wifi niet altijd voldoende stabiel. We besluiten dit op korte termijn aan te pakken.

Ook voor de omvorming zijn weer stappen gezet. Op korte termijn moeten we de zogenaamde “meerwerkopties” doorgeven aan de gemeente, zodat zij die kunnen meenemen in het totale plan. De belangrijkste punten hierbij zijn de keuzes over het terras, het groen, de aan te leggen speeltuin en oefenmuur. We hopen dat er leden zijn die vanuit hun expertise op deze punten willen meedenken met ons en de Denktank. Binnenkort gaan we de Denktank wederom bij elkaar roepen om de voortgang van de omvorming en het opknappen van het paviljoen te bespreken.

Namens het Bestuur,

Adriaan


dinsdag 25 oktober 2016, 21:21 uur
Herkansing ophalen jubilaris speld
 Mathijs Claassen  Algemeen  24x gelezen
TVB is dit jaar een nieuwe traditie begonnen: het huldigen van de jubilarissen die 12.5, 25 of 40 jaar onafgebroken lid zijn van TVB. Niet alle jubilarissen zijn in de gelegenheid geweest om hun speld in ontvangst te nemen tijdens de lustrumviering. Deze leden nodigen wij van harte uit om dit alsnog te komen doen tijdens de Instuif op maandag 17 oktober rond 20:00u in het paviljoen. 

Wij hopen u dan te mogen ontvangen.

Hartelijke groeten,

Het Bestuur

donderdag 13 oktober 2016, 14:26 uur 0 reacties (reageer)
Lustrum in de krant
 Mathijs Claassen  Algemeen  22x gelezen
Nog een keer nagenieten van de zeer geslaagde lustrum viering...Weekblad Nieuw-Ginneken heeft er een mooi voorpagina-artikel aan gewijd! Deze kan je hier nalezen:https://issuu.com/uitgeverij/docs/ngb_20161005/1… Nogmaals dank iedereen voor de aanwezigheid!
zondag 9 oktober 2016, 21:32 uur 0 reacties (reageer)


Oproep: Meedenken over de omvorming?
 Mathijs Claassen  Algemeen  18x gelezen

De voorbereidingen voor het omvormen van het park zijn in volle gang. Naast de tennisbanen komen ook het buitengedeelte van het park en het paviljoen aan de beurt. Ben jij een bouwvakker, tegelverkoper, stratenmaker, elektricien, architect, kozijnenplaatser, klusjesman, gereedschappenverkoper, tuinarchitect, grafisch ontwerper, loodgieter of kundig in een aanverwant beroep? En wil jij meedenken over de veranderingen op het park? Dan horen we dit graag! Je kunt dit aangeven bij een van de bestuursleden of via bestuur@tvbavel.nl 

Alvast bedankt! 

zondag 9 oktober 2016, 21:30 uur 0 reacties (reageer)
Uitnodiging Lustrum
 Mathijs Claassen  Algemeen  164x gelezen

woensdag 31 augustus 2016, 09:31 uur 0 reacties (reageer)
Schema's en teamindeling najaarscompetitie 2016
 Bart van der Veeken  Competitie  258x gelezen
Beste leden van TV Bavel,

De KNLTB heeft zojuist de speelschema’s gepubliceerd van de KNLTB Najaarscompetitie 2016. Deze zijn te vinden op de KNLTB website en via MIJNKNLTB. Klik op [lees meer] voor alle informatie.


Download bestanden
Indeling teams najaarscompetitie 2016 45 KB (365x opgehaald)
Speeldata najaarscompetitie 2016 37 KB (151x opgehaald)
donderdag 18 augustus 2016, 14:50 uur 0 reacties (reageer)
Van de bestuurstafel...
 Bart van der Veeken  Algemeen  100x gelezen

Beste leden van TVB,

Hierbij weer een bericht “van de bestuurstafel”.  Hiermee willen wij onze leden informeren over de thema's die we behandelen en de besluiten die we nemen in de bestuursvergadering.

Deze vergadering was het naderende vervolggesprek met de gemeente een belangrijk onderwerp. De gemeente heeft de mogelijkheid geboden om aanvullende wensen van TVB mee te nemen in het totale plan. Dit biedt voor ons een unieke kans om meteen een aantal zaken te moderniseren. Naar verwachting leidt dit tot een kostenvoordeel omdat deze zaken mee kunnen in het grotere plan. Wij moeten op korte termijn onze wensen aangeven ten aanzien van een oefenmuur, speeltuintje, de groene wal tussen baan 1-2 en 3-4-5 en het terras. Gelukkig helpt de Denktank bij het bedenken en uitwerken van de mogelijkheden.

Op initiatief van de Barcommissie zal er een nieuw koffiezetapparaat als proef gebruikt worden tijdens Dubbel Plus. Als het apparaat deze vuurdoop doorstaat zal deze ook daarna blijven staan en kan eenieder genieten van een goede kop koffie.

De barcommissie heeft ook gewerkt aan een uitbreiding van het kassasysteem. Zo kunnen we nu opwaarderen en betalen met de KNLTB-pas. Ook hebben we een digitale prijslijst. Via deze uitbreiding hebben we de mogelijkheid om in het clubhuis digitale sponsoring te ondersteunen. Via de sponsorcommissie is al een aantal nieuwe partijen gevonden voor deze vorm van sponsoring, wat zorgt voor aanvullende sponsorinkomsten.

Ook zijn er goede ontwikkelingen op het gebied van de jeugd. Er zijn goede ideeën om samen met Top Tennis Training Brabant (TTTB) op te trekken, onder andere in het vergroten van de diversiteit van de training, ledenwerving onder jeugd en de insteek van de competitie.  Gezamenlijk met TTTB zullen we een werkgroep oprichten zodat deze plannen op korte termijn uitgevoerd zullen worden.

Namens het Bestuur,

Arnoud


zondag 14 augustus 2016, 19:44 uur 0 reacties (reageer)
Matinee Tennis Tour voor 55+ was een success!
 Mathijs Claassen  Algemeen  126x gelezen
Donderdag 21 juli heeft de leuke Matinee Tennis Tour plaatsgevonden voor 55+ers. Het was gezellig druk op het park en we zijn heel blij dat we ook 8 introducés mochten verwelkomen. Op maar liefst 9 banen draaiden de trainers van Stichting Brabant Onderneemt een leuk en leerzaam programma. Dat resulteerde zelfs in een aantal flitsende net-acties. Nieuwsgierig? De actiefoto’s kunt u bekijken op de website [LEES MEER] en op facebook. Cees Klep, Ton Keijzers en Loes Sinac, hartelijk dank voor jullie inzet bij de organisatie. Het was een geslaagde dag!

Sportieve groeten


maandag 25 juli 2016, 15:38 uur 0 reacties (reageer)
Van de bestuurstafel
 Mathijs Claassen  Algemeen  173x gelezen
 


Download bestanden
van de bestuurstafel 436 KB (196x opgehaald)
maandag 18 juli 2016, 23:02 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 ALV
 Bar
 Clubblad
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap
 Tennistraining
 Toernooien
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
6 November
 Competitie rood en oranje

18 November
 Friettennis

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren